Ποιοί είμαστε

Έχοντας 20ετή πείρα στην παραγωγή κι εμπορία καλλυντικών, το 2018 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία μπράντα καλλυντικών με το όνομα AMY’S και να παρέχουμε στον τελικό καταναλωτή προϊόντα ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα προϊόντα της σειράς AMY’S είναι επιλεγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε η γυναίκα κάθε ηλικίας να είναι σε θέση να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν. Μέσα από μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και διαφορετικών συνθέσεων ο καταναλωτής βρίσκει αυτό που ψάχνει κάνοντας την σειρά AMY’S την πλέον διαδεδομένη!

Η φιλοσοφία μας έχει δομηθεί πάνω σε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, που μεταφράζεται σε συνέπεια και συνέχεια στην εξέλιξη των μεθόδων παραγωγής, οι οποίες υποστηρίζονται από ενδελεχή επιστημονική έρευνα και επιμελή εφαρμογή θεραπειών ομορφιάς, πλήρως εναρμονισμένων με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (REGULATION (EC) No 1223/2009 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 30 November 2009).

Επιλέγουμε μια πλειάδα πρώτων υλών αρίστης διαλογής που υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς μικροβιολογικούς και εργαστηριακούς ελέγχους και φροντίζουμε ώστε τα χρώματα που χρησιμοποιούμε να αντλούν την έμπνευσή τους από την φυσική παλέτα του ελληνικού τοπίου (ήλιος, θάλασσα, φύση). Παράλληλα, εφαρμόζουμε τις ορθές πρακτικές g.m.p (good manufacturing practices) και είμαστε διαρκώς συντονισμένοι με τις νέες τάσεις της μόδας στον χώρο της ομορφιάς, ώστε να προσφέρουμε μια μοντέρνα, ολοκληρωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη εμπειρία στις φόρμουλες καλλυντικής φροντίδας και περιποίησης.

Γ.Ε.ΜΗ :059311804000